abokstam
 
Sorry att det har varit dåligt med bilder. Photoshop har strulat så jag har verkligen inte orkat.. I helgen var jag ju dessutom hos min faster och jag tog nog närmare 700-800 bilder på den lilla blandrasvovven hon hade där, ska skynda mig med de bilderna också så att ni blir nöjda ;) Dock praoar jag nu den här veckan också så jag kommer hem ganska sent, vilket betyder dålig update tyvärr.. men jag skyndar!
 
Har fotat över 2000 bilder på Skutan nu i två dagar, de bästa lägger jag självklart ut här när jag har redigerat dem klart. Vissa finns uppe redan, enjoy them sålänge! :) På lördag (om de nu inte blir den där jäkla snöstormen) ska jag rida och då blir det självklart lite såna bilder här, sen ska jag vara hos min faster i helgen också, under denna tid blir det ingen update. Hon passar en liten blandrasvovve också som det kommer bombas med bilder på, som också självklart hamnar här ;) Jaja vi ses imorrn, nu ska jag sova, haha :)
 
Ingen avisering från posten ännu så kameran kommer någon gång nästa vecka :( Damn, hur ska jag stå ut hela helgen?!
 
Klickade hem min Canon från Siba.se igår så det är påväg hit nu. Drar ut och fotar så fort den är hemma här :) Visst att snön är jobbig, men det blir superfina bilder!
 
Nu har jag fixat lite bilder, mer kommer senare :) Just nu har jag ganska fullt upp med packning (ska flytta om bara någon vecka) och för tillfället har jag feber, så jag har inte orkat/hunnit redigera bilder och uppdatera hemsidan, men så fort det finns mer tid lägger jag upp fler, hang on! Och tack för att ni svarar på frågorna (: Keep up the good work :D

:D

2/2/2010

0 Comments

 
Nu lägger jag upp lite bilder från i Lördags. Bilderna tog med min fasters system, jag har fotat de flesta bilder men vissa har min kompis Maja fotat också. Enjoy! :D

    Amanda

    Här bloggar jag så ofta det går, om mina foton, vart, hur när och var jag fotat, självklart också på vem ;)

    Arkiv

    March 2010
    February 2010

    Kategorier

    All

    RSS Feed


Amanda Bokstam Photo